ΣΙΝΔΟΣ: ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ

ΣΙΝΔΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ, ΠΕΜΠΤΗ 16.08.2018

Στην γωνία των οδών Φλέμινγκ και Λυσσαρίδη στην Σίνδο Θεσσαλονίκης μεταφέρθηκε η Χριστιανική συνάθροιση από το χωριό Χαλάστρα που ήταν τόσον καιρό.

Η Χριστιανική αυτή Εκκλησία είναι παράρτημα από το «Καταφύγιο Αγάπης και Συμπαράστασης» με έδρα την Αθήνα.

 

Η νέα συνάθροιση έκανε την έναρξη της στις 16 Αυγούστου 2018 ενώ φιλοξενείται σε ενοικιαζόμενο χώρο στο ισόγειο τριώροφης οικοδομής με άνετο χώρο στάθμευσης.

 

Ο υπεύθυνος τής συνάθροισης Γιώργος Λιάντης έφερε το Χριστιανικό μήνυμα από τον Λόγο τού Θεού καθώς και ο υπεύθυνος τού «Καταφυγίου» Κώστας Βιταλάκης με τον χαιρετισμό του.

Τούς ύμνους τραγούδησε η Ευαγγελία Βιταλάκη με την κιθάρα της.

Ο αγαπητός αδελφός Γιώργος Λιάντης μίλησε στην κάμερά μας για το νέο έργο στην Σίνδο με την διπλή υπηρεσία, αυτή τού Ευαγγελισμού αλλά και τού Κοινωνικού έργου ώς «ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΓΑΠΗΣ και ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ».

Ολόκληρη την συνάθροιση την καταγράψαμε με την κάμερα τής διαδικτυακής www.BibleMedia.tv για τους φίλους και αδελφούς επισκέπτες μας.

 

Στο ρεπορτάζ και στην βιντεοσκόπηση ήταν ο Γιώργος Οικονομίδης.

 

Γιώργος Οικονομίδης

www.BibleMedia.tv

 


You may also like

Page 1 of 2
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.