Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ…! (Βίντεο+Άρθρο).

του Γιώργου Οικονομίδη.

Όταν κάτι δεν είναι υπαρκτό, όταν δεν είναι αλήθεια, όταν δεν είναι επίκαιρο, δεν καυτηριάζει τα κακώς κείμενα και δεν ελέγχει συνειδήσεις, κανείς δεν θα πρέπει λογικά να ασχολείται με αυτό.Αγία Γραφή -Ευαγγέλιο

Όμως, τόσοι πολλοί ενάντιοι που ασχολούνται με την ύπαρξη της Αγίας Γραφής και προσπαθούν να την αφανίσουν, να την αλλοιώσουν, να την εκμηδενίσουν, να την υποβαθμίσουν και να εμποδίσουν την περεταίρω κυκλοφορία της, αποδεικνύει την εγκυρότητά της, την ύπαρξή της, της ΑΛΗΘΕΙΑ της και ως του μόνο Ιερού βιβλίου που πράγματι μαρτυρεί την ύπαρξη του Θεού και της Αγάπης Του για τον αμαρτωλό, όπου και το σχέδιο σωτηρίας μας το ολοκλήρωσε μέσω του Ιησού Χριστού στον Σταυρό του Γολγοθά.

Αυτό το θαυμάσιο μήνυμα ενοχλεί τόσο πολύ τον διάβολο και σατανά, όπου και επιστρατεύει τά δικά του όργανα για να καταστρέψει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Μάταια όμως, διότι το σκοτάδι δεν μπορεί να νικήσει το φώς, και ό ήλιος δεν μπορεί να σβήσει επειδή το θέλουν οι νυχτερίδες.

Η Βίβλος είναι το βιβλίο της ΑΓΑΠΗΣ και ιδιαίτερα η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ όπου αναδεικνύεται η Πατρική Αγάπη του Θεού, ενώ στην Παλαιά Διαθήκη αναδεικνύεται η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ του Θεού τιμωρώντας το άδικο και την ανυπακοή για να προλειάνει το έδαφος για τον ερχομό του Σωτήρα μας Ιησού Χριστού, όπερ και εγένετο.

Αυτή την Αγάπη και την Δικαιοσύνη του Θεού, ο κόσμος σήμερα που δεν αγαπά τον Θεό την βλέπει ως μια ρητορική μίσους. Δεν άκουσα να λένε το ίδιο και για την όντως ρητορική μίσους του Κορανίου του Ισλάμ, αλλά τους ενοχλεί (ως όργανα του σατανά που είναι) μόνον η Βίβλος.

Οι πωλήσεις της Βίβλου ανά τον κόσμο ξεπερνούν κάθε φαντασία. Δεν υπάρχει βιβλίο με τόσες πολλές πωλήσεις που να αποτελεί και το Best Seller.

Η πώληση της Βίβλου γίνεται με διάφορους τρόπου και μέσα, και ένα μέσο εξ αυτών είναι και το διαδικτυακό Amazon.com όπου και αποτελεί το «μήλον της έριδος» για τα όργανα του διαβόλου. Συγκεκριμένα στο San Diego της California οι Φιλελεύθεροι από τις ΗΠΑ απαίτησαν την απαγόρευση πώλησης της Βίβλου από το γνωστό διαδικτυακό μέσο, διότι θεωρούν το περιεχόμενο της Βίβλου ως «ρητορική μίσους», κάτι που δεν έκαναν –όπως προείπα- για το Κοράνι. Το άκρον άωτον τής αντίθεσης όμως, ή τής ανοησίας αν προτιμάτε, είναι ότι οι Φιλελεύθεροι είναι μιά πολιτική φιλοσοφία που μεταξύ άλλων υποστηρίζει και την “θρησκευτική ελευθερία”. Κάτι που εδώ δέν ισχύει όμως…! Όσοι ψηφίζετε Φιλελεύθερους θέστε πρώτα τέτοια ερωτήματα πρίν ξαναψηφίσετε.

Στο βίντεο που φιλοξενούμε, θα δείτε τους περισσότερους από τους λουόμενους να υπογράφουν με χαρά και δίχως περεταίρω εξήγηση, την αίτηση προς το Amazon.com για την απαγόρευση πώλησης της Αγίας Γραφής. Ένα βίντεο «πείραμα» από τον γνωστό παρουσιαστή Mark Dice.

Η ΒΙΒΛΟΣ ΕΝΟΧΛΕΙ…!

Ας επαναλάβω ότι από την Αμερική όλα τα περιμένουμε, όμως κάποια εξ’ αυτών ξεπερνούν την λογική.

Ο Λόγος του Θεού ποτέ δεν θα εξαλειφθεί από το πρόσωπο της γής, όσο και να το προσπαθούν οι ένοχοι. Ο Γάλλος φιλόσοφος François-Marie Arouet, ο επιλεγόμενος Voltaire, γνωστός σ’ εμάς ως Βολταίρος, (γεννήθηκε 21 Νοεμβρίου 1694 και πέθανε 30 Μαΐου 1778), είχε πεί πως «Σε εκατό χρόνια από σήμερα δεν θα υπάρχει ούτε μια Βίβλος στον κόσμο. Το τελευταίο αντίτυπο θα βρίσκεται σε κάποιο παλαιοπωλείο και ο Χριστιανισμός θα εξαλειφόταν από το πρόσωπο της γης».

Και όμως… μετά τον θάνατό του, όχι μόνον εξακολουθεί να υπάρχει η Αγία Γραφή, αλλά η Βιβλική Εταιρία τής Γενεύης χρησιμοποίησε το σπίτι του… Βολταίρου σαν τυπογραφείο, τυπώνοντας ΜΟΝΟ την Αγία Γραφή σε πολλές γλώσσες.

«Αλλ’ έστω ο Θεός αληθής, πας δε άνθρωπος ψεύστης» [Ρωμαίους, 3:4].

Γιώργος Οικονομίδης

www.BibleMedia.tv


You may also like

Page 1 of 7
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.