“Η κρυφή ζωή του Ιησού”. Απάντηση στό φαύλο ντοκιμαντέρ του National Geographic.

Δεν πιστεύω να μας διαφεύγει η αλήθεια ότι συχνά πυκνά βλέπουν το φώς της δημοσιότητας διάφορα ευρήματα αλλά και… «εφευρήματα» για την ζωή του Ιησού Χριστού, πέραν φυσικά της περιγραφής των Ευαγγελίων.

 

Τα αποκαλούμενα ως νέα στοιχεία για την ζωή του Ιησού, και μάλιστα για την… κρυφή ζωή του Ιησού, δίνουν και παίρνουν, με μόνο σκοπό να αντιστρέψουν την Ιστορική αλήθεια για την ζωή και την υπηρεσία του Ιησού Χριστού επάνω στην φλούδα της γής.

 

Το 90% των αναφορών που γίνονται με την μορφή των Ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, αφορούν τον Ιησού Χριστό παρά ηγέτες άλλων θρησκειών. Γιατί άραγε; Αγαπούν τόσο πολύ το πρόσωπο του Κυρίου μας Ιησού ή μήπως ενοχλούνται, τόσο αυτοί όσο και… αυτός που τους ερεθίζει για να προβάλλουν οτιδήποτε ψευδές μπορεί να υποβαθμίσει ή και να καταστρέψει το Σωτήριο έργο του Ιησού Χριστού από τις συνειδήσεις των πιστών; Σας βεβαιώνω ότι το πρώτο δεν ισχύει.

 

Διόρθωση: Στην παρουσίαση ακούγεται εκ παραδρομής να αποκαλώ τον Βαρνάβα ως μαθητή του Παύλου. Στην πραγματικότητα ο Βαρνάβας σύστησε τον Παύλο στους λοιπούς Μαθητές του Κυρίου και δεν ήταν μαθητής του.

 

Αναφερόμενος στην Επιστολή προς Τιμόθεον, είπα «όπως γράφει ο Τιμόθεος», ενώ η πραγματικότητα είναι πώς ο Απόστολος Παύλος έγραψε την επιστολή αυτή απευθυνόμενος στον Τιμόθεο.

 

www.biblemedia.tv

 


You may also like

Page 1 of 9
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.