ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΡΙΝΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ 02.09.2019

 

Μεγάλη απόφαση πήραν τρία άτομα για να βαπτιστούν το Χριστιανικό Βιβλικό βάπτισμα όπου σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη γίνεται σε ηλικία που μπορεί να πιστεύσει κάποιος και να ομολογήσει τον Ιησού Χριστό ώς προσωπικό του Σωτήρα.

 

Σύμφωνα και με την ερώτηση τού Αιθίοπα Ευνούχου τής Κανδάκης στον Απόστολο Φίλιππο, λέγοντας του: «ιδού ύδωρ, τί με εμποδίζει να βαπτιστώ;» (Πράξεις Αποστόλων, 8’ 26-34) και παίρνοντας την απάντηση: «Εάν πιστεύεις με όλη την καρδιά σου δύνασαι να βαπτιστείς», έτσι και η επίσκεψη στην θάλασσα τού Κορινού Πιερίας κατέληξε στην βάπτιση των τριών στο νερό από τον ιεροκήρυκα Γιάννη Σαμαρά.

 

Ένας εκ των βαπτιζομένων, ο Γιάννης Σ. λόγω τού κινητικού προβλήματός του, μεταφέρθηκε στα χέρια από τον πατέρα του και έναν πιστό Χριστιανό φίλο του.

Η βάπτιση στο Όνομα τού Χριστού στην ήσυχη τοποθεσία τού Κορινού γέμισε χαρά στα πρόσωπα και στις καρδιές των ολίγων παρευρισκόμενων, εφόσον τόσο ο Δείπνος τού Κυρίου όσο και το Βάπτισμα στο νερό, είναι εντολές τού Ιησού Χριστού η οποίες πρέπει να εκτελούνται από τους πιστούς όταν αυτό είναι εφικτό. Πέραν των δύο αυτών εντολών δεν υπάρχουν άλλες εντολές ή «μυστήρια» όπως αποκαλούνται από διάφορες θρησκείες τα οποία υποχρεούται ένας πιστός τού Χριστού να επιτελεί.

Στην βιντεοσκόπηση και στο Μοντάζ

ο Γιώργος Οικονομίδης.

 

www.BibleMedia.tv

 


You may also like

Page 1 of 2
Bookmark the permalink.

Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/u448682317/domains/biblemedia.tv/public_html/wp-content/themes/videostream/comments.php on line 1

Comments are closed.